754. Übach Palenberg

Comments ( 2 )

 • René Ploum

  22.11.2020 deze route gelopen. Mooi, maar er zitten 2 problemen in: de lus in punt 2 kun je niet lopen, er zijn werkzaamheden. Geen idee hoe lang dat gaat duren. Dus waar je de route kunt afkorten, MOET je de kortere route beschrijving volgen.
  In punt 3 is ook een wijziging: je moet het pad VOOR de grindgroeve volgen (dus daar waar staat “bij de driesprong met bomenrij”) Je moet 20 meter daarvoor al linksaf en het pad langs de afrastering volgen. Dat pad buigt naar links en daarna naar rechts. Je loopt dan rechtdoor de urweg op (punt 4).

  Voor de rest een gevarieerde route.

 • Mark

  Mooie wandeling over verschillende ondergronden. Helaas is de “Klangbrücke” al jaren gesloten. De kleine omleiding naar het Willy-Dohmen-Park is echter nog steeds de moeite waard, er is veel te zien.
  De routebeschrijving is in september 2023 weer actueel. Je hoeft de instructies van René vanaf 2020 niet meer te volgen.

Leave a Comment