Comment ( 1 )

 • Jim Sniekers

  17-8-19 deze wandeling gelopen. Erg van genoten! We hadden een bewolkte dag, flink windje, maar dat mocht de pret niet drukken. Met wat struinen bij Vogelsang en keer verlopen kwamen we op 25km uit. Geweldige natuur en het stukje cultuur-historie maakte de dag compleet.

  Opmerking over de beschrijving.
  Alinea 4: “Boven aan de ruime 3-sprong gaat u R de weg omhoog richting bezoekerscentrum. Bij het grote plein voor de voormalige Belgische kazerne “van Dooren” gaat u RD.” Hier gingen wij dus rechtdoor, maar je moet dus ter hoogte van het bezoekerscentrum rechts voor het grote gebouw langs (van Dooren).

  Alinea 5:
  Boven aan de 3-sprong bij rechthoekige toren en bij wegwijzer gaat u L (kattenkop). Na 20 m. gaat u R de brede stenen trap omhoog. (U kunt hier ook RD lopen. Vlak daarna aan de T-splitsing gaat u R over voetpad parallel aan de grote toegangsweg naar de burcht.
  Boven bij de derde afsluitboom gaat u R over de asfaltweg richting Wollseifen (2 km) Ga nu verder bij **** in dit punt).
  Optie 2 nemen, optie 1 is niet meer mogelijk omdat er vluchtelingenkampen zijn gebouwd die omheind zijn. Daarnaast zijn de slagbomen weggehaald dus concentreren op bord Wollseifen (2 km).

Leave a Comment