Comments ( 3 )

 • Annelies

  Gisteren 27-11-2020 gelopen, wederom een mooie, vlakke wandeling.
  Bij de omgeving Maasband kun je al in de verte de bouwwerkzaamheden van de brug die voor de inwoners van de Maasband het contact met het ‘vaste land’ zal gaan betekenen. De plekken waar nu de graafwerkzaamheden van L’Ortye plaats vinden, zullen, als de brug klaar is, onder water komen te staan. Bij nr 4, waar je ‘over de zeer brede grindweg langs grind- en zandbedrijf L’ Ortije’ loopt, zie je links de brugconstructie liggen.

  Bedankt weer voor deze wandeling!

 • Robert Blom

  Normaliter elke maand een midweekse woensdagtocht, maar die gaan nog niet door dus zelf voor dit alternatief gekozen. Rond 11 uur geparkeerd in Stein en op pad. Bij punt-1 is het grindpad bij huisnummer 2 wel iets gewijzigd, want hier is een mooi vlonderpad aangelegd dat je ook kan gebruiken en dan op hetzelfde punt uitkomt. Via de brug over het Julianakanaal ga je vervolgens de veldwegen op en vervolgens langs het kanaal naar het pittoreske Oud-Urmond. Liefst 3 kerken op amper 200 meter kun je hier vinden. Alle to go is helaas gesloten en dus door via veldwegen/grindpaden langs de Maas naar Maasband. Mooi uitzicht alhier en dan door om via de brug weer over te steken en na een stukje door Stein en een hol pad terug naar vertrek. Gelukkig was de wekelijkse markt achter de sponsor van de wandeling op het plein en hier was voldoende te halen voor een korte lunch. Genoten van de zonnige, afwisselende en goed beschreven wandeling.

 • Petry Thiemann

  Deze route gelopen afgelopen zaterdag, maar dit was lastig omdat er werkzaamheden plaatsvinden tussen Stein en Urmond. De bedoeling was de korte versie te nemen, maar dat was onmogelijk. Door het maïsveld gelopen om bij de weg te komen. Gelukkig was n strook weggemaaid.

Leave a Comment