Comments ( 3 )

 • Inge

  Leuke, afwisselende wandeling. De route is duidelijk omschreven, je kan niet mislopen.

 • Ank en Wim Amersfoort

  Vandaag 6 november 2020.Dit is een bijzonder mooie wandeling met recht panoramisch genoemd ,door dalen en over heuvels, weidse vergezichten, dit alles onder een strakblauw uitspansel, ideaal wandelweer. In een van de weilanden op een paal een torenvalk aanschouwd (en gefotografeerd) die zich tegoed deed aan ws een muis.
  Weer volop genieten in het Zuidlimburgse, tot slot bij bakker Franssen nog even gebak gehaald (calorieën aanvullen…)
  Wandeling perfect beschreven

 • Ton Geers

  Na een paar maanden hard werken gun ik mijzelf een korte vakantie. En hoe kun je die beter vieren dan met wandelen in Zuid-Limburg? Vandaag een eerste wandeling, 760 van WGZL, vanuit Herberg De Smidse in Epen. Prachtig lenteweer, een polo met korte mouwen is voldoende. De zon laat, ondanks de nevel, het Limburgse landschap op zijn mooist zien. Het is een wandeling die ik zeker op het moment dat alles groen is en de velden vol graan staan, nog een keer ga lopen. Kijk voor mijn foto’s op https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/epen-landsrade

Leave a Comment