769. Munstergeleen

Comments ( 4 )

 • Astrid

  Wat een leuke en afwisselende wandeling. Mooi de Danikerberg omhoog , via leuke veldwegen naar natuurgebied de Wanenberg en een mooi stuk langs de Geleenbeek. Een wandelroute voor ieder seizoen. Helaas was de brasserie gesloten ivm corona maar het zag er wel erg gezellig uit van binnen..

 • Rob Wilders

  Dit is een uitdagende en soms pittige wandeling. Aan het einde waren wij goed moe, maar dat geeft niet. Op een enkele plek is de omgeving niet meer conform de beschrijving.
  Zo is er geen zitbank meer, beschreven in het cursieve deel onderaan punt 2.

  Wel een dringend advies aan Jos: is het mogelijk het cursieve deel over de afsluiting van de route in punt 6 (rechts bovenaan blz. 3) vier regels naar voren te halen, direct achter Let op! Wij waren voor huisnr. 11 rechtsaf gegaan en kwam voor een afgesloten hek, VOOR de 4-sprong. Zijn noodgedwongen over een hek geklommen om op de asfaltweg langs de beek te komen. Maar dan stuit je bij de doorgaande weg weer op een afsluiting (konden gelukkig nu nog langs de waterpartij in wording toch een eindje verder op het fietspad komen).

  Verder een compliment voor degenen die deze wandeling uitgezet hebben. Je moet toch maar op deze route uitkomen!

 • Els Korsten

  mooie wandeling. Het pad naar de Geleenbeek was nog afgesloten 2 mei 21. Er is het een en ander veranderd, wat de beschrijving een beetje verward maakte. zo is er een 2e (fiets)brug, zodat ik even twijfelde over welke brug? Je kan vanaf het fietspad VOOR de brug oversteken en het klaphekje door. Zolang het pad afgesloten is tenminste.

 • Rudi

  De route begint met een mooi stuk langs de Geleenbeek en eindigt met een al even mooi stuk langs de Geleenbeek. En daartussenin? Daartussenin ligt zowat alles wat een wandelliefhebber kan bekoren. Prachtige vergezichten, veldwegen, smalle paadjes langs bosranden met hoog opgeschoten gras, pittige beklimmingen in het bos, hier en daar een trappenpad, heel het arsenaal passeert op deze tocht de revue. De afsluiting in punt 6 is medio augustus 2021 nog steeds actueel. Met wat kunst-en vliegwerk is ze voor de meer avontuurlijk ingestelde medemens vrij eenvoudig te omzeilen al is het uiteraard ook mogelijk om gewoon de beschreven omleiding te volgen. Kort samengevat is dit een erg leuke en afwisselende route.

Leave a Comment