Comments ( 4 )

 • Helma Thijssen

  Heerlijke wandeling

 • Rudi

  Ook al is Kanne en omgeving vrij bekend (wandel)terrein, toch werden op deze route onbekende paden betreden. De Duivelsgrot en de oude Hoeve Caestert kunnen rustig klassiekers worden genoemd. Het absolute pareltje van deze route bevindt zich echter relatief in het begin. Noem het gerust een hoogtepunt, zowel letterlijk als figuurlijk te interpreteren. Het uitzicht over de de sluizen van Ternaaien en het Albertkanaal moet je gezien hebben. Vanop de rotspunt liggen ze daadwerkelijk aan je voeten. Schitterend!

 • Marjon Koopmans

  Inmiddels klopt de route niet meer doordat er op 2 punten de hele kleine paadjes volledig begroeid zijn, op 1 punt hebben we zelf via andere weggetjes de route kunnen oppakken maar dat was bij het 2de punt niet mogelijk….

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een mooie terechte commentaren van mijn voorgangers op deze route. leuk uitzicht punt daar bij de sluis van Ternaaien. De probleempjes die Marjon Koopmans beschrijft zijn uit de route gehaald. dus op naar Kanne. ( dus een tip, heb je op of aanmerkingen over een route vul het Contactformulier in )

Leave a Comment