Comments ( 3 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een mooie heuvelachtige en panoramische wandeling, ik zou van deze route niet de korte versie pakken je mist dan wel een leuk “ommetje”. Draai je wel de nodige keren eens om je zult versteld staan van de uitzichten hier.

  • Yvonne

    Vandaag deze mooie route gelopen. Mooie vergezichten met voor nu prachtige herfstkleuren!

  • Robert Blom

    Heerlijk! ’n vroege start van het weekend met een stralend zonnetje en temperatuur oplopend tot 17 graden. Kortom tijd voor een hele mooie tocht. Vanaf het station richting Engwegen (Keutenberg), langs de Geul naar Stokhem en Wijlre. Langs het traject van de Miljoenenlijn richting de ijsboerderij van Paul en weer langs de Geul. Laatste stuk via Opscheumer, klimmen en dalen naar Walem en terug naar vertrek. Aansluitend lekker lunchen op een lokaal terrasjes en tevreden huiswaarts. Genoten!

Leave a Comment