774. ’s Herenelderen

Comments ( 4 )

 • Linda Verboven

  Wij hebben deze wandeling gedaan op een koude wisselvallige mei-dag in 2019, maar hebben 100% genoten van de mooie afwisselende route, die bovendien tot in het kleinste detail perfect beschreven is. We hebben al veel in Haspengouw gewandeltd, maar dit stukje was ons onbekend. Voor herhaling vatbaar.

 • Rieter

  Geen leuke wandeling. Behalve het laatste stuk, langs het waterkasteel. Saai, weinig te zie. Veel mais.

 • Jos

  Echt niet aan te raden. Een regelrechte tegenvaller deze wandeling. Als je een mooie wandeling wilt lopen in Haspengouw ga dan bij voorbeeld richting Borgloon

 • Annelies Hendrix

  Op 23-4-2023 deze wandeling gelopen. Deze wandeling is erg afwisselend, je begint met een prachtig stukje bos, daarna even langs het spoor en dan helaas een stukje weg waarbij nogal wat auto’s langs je rijden, om zo over de spoorlijn te komen. Vervolgens velden, holle wegen, een weg achter tuinen, door een dorpje en weer door bos om vervolgens langs het kasteel en kerk te lopen. Alhoewel smaken verschillen vonden wij het een leuke route en beslist niet saai.

Leave a Comment