Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    In combinatie met wandeling 822 Steyl deze wandeling vandaag 11 april 2019 gelopen. Gestart bij punt 3 knooppunt 87. Een mooi gebied om te genieten van een fijne wandeling. Het pad naar punt 6 het Jammerdal is best lang, maar de beloning is TOP. Wat een schitterend gebied is dat. Even lekker pauzeren bij de Abdij Ulingsheide en weer verder een stukje Duitsland in en dan terug naar de prachtige waterplassen bij de zand-kleigroeve. Een heerlijke dag met stralende zon. De routeomschrijving uitgebreid met wandelknooppunten.

  • Bianca

    Een hele mooie route maar zo jammer dat er heel veel rommel (zwerfvuil) ligt. Respect voor de natuur is ver te zoeken…wij nemen altijd ons afval mee maar voor de gene die het niet doen er is ook nergens een prullenbak.

  • Astrid

    Lopen in het Jammerdal is altijd top! Lijkt wel of je in het buitenland zit met al die hoogte verschillen. Wij hebben genoten van de wandeling en het zonnetje!

Leave a Comment