Comments ( 3 )

 • Astrid

  20 maart 2019, deze wandeling gelopen.
  Vooral leuk stuk van de route bij punt 3 en 4 waar je over de dijkjes loopt langs de Roode beek en de Vloedgraaf. Helaas zijn ze hier begonnen met werkzaamheden. Maar volgens het grondverzetbedrijf, zou het straks nog mooier worden. (ze gaan de Roode Beek verleggen) . Ze konden helaas niet aan geven hoelang de werkzaamheden zouden gaan duren.

 • Sjef Schmit

  Vandaag een rondjes Susteren gelopen in combinatie met wandeling 396. Totaal meer dan 24km. Prachtig weer, dus heerlijk. Een schitterend gebied zeker langs de visvijver en een mooi nieuw stukje langs de beek. Het was echt genieten deze dag.

 • Marja & Wilbert

  Gisteren deze wandeling gelopen. Goede duidelijke beschrijving. De beschrijving is bij punt 3 niet meer actueel. Bij de brug bij de molen is het niet meer mogelijk om door het klaphek voor de brug te gaan. Het klaphek is weg en het grote hek is afgesloten. Je kunt wel na de brug door een klaphek. Je volgt daar een pad met rechts de Rode Beek. Je komt dan weer uit bij de beschrijving bij het punt van de betonnen brug.

Leave a Comment