784. Schin op Geul

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Ken je het spreekwoord er leiden veel wegen naar Rome ?, kom eens naar Schin op Geul daar leiden echt veel wandelpaden naar en vanaf deze leuke startplaats. Het station is echt uniek met haar vele “Museumstukken” en de route brengt je naar mooie vergezichten.

  • Robert Blom

    Hedenochtend na paar uurtjes thuiswerken de wandelschoenen aan en vanaf Valkenburg deze van tijd tot tijd pittige, maar mooie wandeling gelopen. Langs de hoeve Euverem (vakantiehuisje Guido Weijers) omhoog naar de Kluis. Mooi uitzicht, voorzichtig afdalen en direct weer een flinke klim op de Daolkesberg. Bovenlangs met schitterend uitzicht afdalen naar Walem en via een nieuwe klim met erg drassige paden omhoog. Stuk verharde (veld)weg en via station Schin op Geul flink stuk bovenlangs de spoorlijn Maastricht-Heerlen en na een afdaling het resterende stuk onderlangs de Geul. Wandeling goed beschreven.

Leave a Comment