Comments ( 2 )

  • Chris

    Deze wandeling gelopen op 18-7-2020. Hele leuke wandeling die goed is omschreven. Het blijft prachtig in deze omgeving te wandelen. Maar let op het is een pittige wandeling. Zeker de laatste berg beginnend bij km 14 is een flinke. Mijn tip alleen voor geoefende wandelaars.Voor de rest Jos zorg dat er meer wandelingen in deze streek worden uitgezet als het kan. Blijft een schitterend gebied.

  • Koen Rosier

    Op 8-10-2021 hebben wij deze prachtige panorama/ -boswandeling gelopen . We hebben al vele wandelingen gemaakt in deze schitterende wandelregio en deze behoort zeker tot één van de mooiste . Het is best een pittige wandeling met hier en daar een stevige ‘kuitenbijter ‘maar dat hoort er natuurlijk bij in het wondermooie glooiende Eifelgebied . Een waar genot voor de wandelliefhebber , zalig ! Met dank aan Jos voor zijn perfekte wegbeschrijving, Top .
    ( Ook de wandeling in Obermaubach trouwens , Super !!!)

Leave a Comment