Comments ( 2 )

 • Annelies

  Deze wandeling 8-11-2020 gelopen. Wederom erg mooi, afwisselend, veel in open gebied. Voor als je de zon nog wil mee pikken ideaal.
  Op de twee genoemde plekken kon je een cappuccino -to go kopen, niks mis mee als het zonnetje schijnt.

  Een opmerking: Bij nr 3 van de wandeling wordt een kruis vermeld met de tekst ‘bescherm ons en onze natuur’ op. Het kruis staat er nog, maar de tekst is weg.

  Jos bedankt voor het uitzetten van deze wandeling!

 • Ton Geers

  Nu heb ik al heel wat wandelingen vanuit of naar Epen gelopen maar nog niet een heel rondje rond Epen. Met wandeltocht 795 van WGZL kwam dar verandering in. Vanzelfsprekend kende ik veel stukken van vorige wandelingen, maar ieder seizoen maakt weer een ander landschap. Met mooi weer –één van de eerste ‘zomerse’ lentedagen in mei, met veel zon en aangename temperatuur – was het echt genieten in een heel divers landschap van weide, beekdal, bosrand, kasteelzicht (Beusdael) en natuurlijk het terras van De Smidse. Straks als het graan ter zuiden van Terzieten goudgeel oogt, loop ik de route nog een keer. Een tocht om aan te raden voor als je in Epen bent. Zie mijn foto’s op https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/rondje-epen-in-mei

Leave a Comment