Comments ( 4 )

 • Jacques

  Mooie maar pittige wandeling goed gemarkeerd

 • Jim Sniekers

  Heb deze wandeling 19-8-2020 gelopen bij 27 graden. Echt een heerlijke route die alle Eifel-elementen in zich heeft. Bij zonnig weer ook een perfecte route omdat je driekwart van de tijd beschut loopt. Leuk om de stroompjes tegen te komen die de weg naar de Roer vinden welke uiteindelijk uitmonden in de Maas.

  Beschijving was prima.
  Bedankt voor de fijne route!

 • Stefan en Ank

  Wat een heerlijke wandeling, zelfs aan het begin van een hittegolf zoals vandaag (11/8/22). Nu is de Eifel sowieso ons lievelingsplekje, maar dit was echt een fijn rondje. Er stroomde met die droogte natuurlijk wel wat minder water door de rivier, maar al met al hebben we een super dag gehad. Pittige heuvels maar de beloning is altijd weer een prachtig uitzicht. En voor je in de auto stapt kun je altijd nog even lekker pootjebaden! De camping heeft beperkte openingstijden dus verheug je niet teveel op een koud drankje 🙂

 • Mark

  Een pittige wandeling met flink wat hoogtemeters, maar er zijn veel mooie uitzichten. Je loopt vaak onder bomen, dus de wandeling is goed te doen bij warme temperaturen.

Leave a Comment