799. Simpelveld

Comments ( 2 )

 • Heinz & Yvon

  Op 26-6 deze zeer afwisselende wandeling gelopen. Laat je niet afschrikken door de aanwezigheid van de snelweg. Tuurlijk hoor je die, maar daarentegen wordt je getrakteerd op mooie vergezichten, verborgen paadjes, een helder stroompje uit de “berg”, en prachtige karakteristieke bomen in het Imstenraderbos.
  Daarnaast ook nog vele malen heuvel op en heuvel af, maakt dit een echte Limburgse wandeling.
  TIP, loop even door naar Hoeve Keverberg (prachtige Hoeve) om een lekker appeltje voor onderweg te scoren.

 • Annelies Hendrix

  Op 2-10-2021 deze wandeling gelopen. Afwisselend, soms een beetje zoeken omdat er paaltjes weg waren, of geen bank meer…. de Imstenraderbos vond ik het hoogtepunt….
  Inderdaad bij de Hoeve, zoals boven staat geschreven… kun je appels kopen (en groenten)…een aanrader, een appel die je zelden ergens tegen komt maar ongelofelijk lekker is…een Welland appel… dat is een appel uit Zuid Limburg…..

Leave a Comment