Comments ( 2 )

 • Ank en Wim

  05-11-2019
  Vandaag deze parel van de wandelgids afgelegd ; prachtige tocht en heel afwisselend met kronkelende ,smalle en bredere paadjes, mooi vergezichten, leuke dorpjes. een van de mooiste wandelingen die we in al onze Limburgse vakanties hebben gelopen
  krijgt cijfer 9,8
  En zoals vanouds perfect beschreven
  Dank Jos

 • Rinus en Angelique

  Ja, inderdaad een prachtige wandeling!!! Genoten de prachtige uitzichten, de Geul, Kleine Geul en Oude Geul. Ook de prachtige basiliek in Meerssen op het marktplein is een bijzonderheid. Tijdens de wandeling kun je hem ook nog een paar keer uit de verte aanschouwen; bijzonder!
  Klein minpuntje is dat je vaak de nabijheid van de snelwegen hoort, maar als je je daar niet aan stoort is er niet aan de hand!

Leave a Comment