Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag met een lekkere winterzon een heerlijke wandeling gelopen in deze buurt. Hoewel het afgelopen dagen flink had geregend waren de paden door het bos en buitengebied redelijk goed begaanbaar. Soms lekker even lopen door het bos langs de beek, en dan weer een open veld. Een zeer afwisselende wandeling en een sponsor die alleen op maandag “ruhetag” heeft. Ontbijt voor de wandeling of een kopje koffie met vlaai na de wandeling op deze mooie locatie is dubbel genieten.

  • Anny en Piet

    810 . GANGELT Breberen.
    Gewandeld Zondag 6Sept 2020.heel mooie tocht met veel bos in het natuurgebied.
    Alleen bij punt 3 na de tuin van het van het Zorg centrum .na de brug direct rechts de Saefeler beek na enkele meters niet door te komen van te hoge netelen.wij zijn naar links het weiland gegaan tot de grote weg ,rechts en weer uitgekomen op de route.heel mooi Start lokaal. Anny en Piet.

Leave a Comment