812. Wassenberg

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Het verbaast mij dat er nog reacties zijn op deze schitterende wandeling. Ook met dit hete weer is deze wandeling goed te doen. Je loopt voornamelijk door de bossen over mooie paadjes die stijgen en dalen. Je komt langs een mooie kapel en een statieweg. Er staan ook genoeg zitbanken en zelfs een ligbank om te genieten maar ook schuilhutten. Kortom er is van alles te zien en te beleven tijdens deze mooie wandeling. Ik zeg; Doen!!

  • Mark

    Leuke ronde die bij elk weer goed te doen is. Er zijn altijd banken en schuilplaatsen. Het gaat op en neer, maar slechts een paar meter hoog. Op een stuk over een oude spoordijk na is de route zeer afwisselend, soms smal, soms breed, steeds wisselend van richting.
    De brug in vak 5 is nog niet vervangen.

Leave a Comment