Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze mooie route gedeeltelijk gelopen omdat bij punt 1 een pad was afgesloten. Beschrijving, kaartje en gps zijn nu weer up to date. Ik heb deze wandeling al eerder 2 keer gelopen en het stuk langs de Rug en Worm is prachtig. Het is een lange route maar beslist de moeite waard. Het startpunt bij ’t Berghoes is een leuke drink/eetgelegenheid en lig tegen de grens van Duitsland aan.

  • Astrid

    Vandaag deze wat langere route genomen. Met een zonnetje heerlijk wandelen door kleine dorpjes op Duits grond gebied. Er volgt een mooi stuk langs de Rur en Worm. Hier was het heerlijk rustig en hoorde je alleen de vogeltjes fluiten. Een gemakkelijke wandeling met later 16,3 km op de teller.

  • Mark

    Makkelijke, zeer vlakke lus vaak over veldwegen of gras. Prachtig stuk langs de Wurm. Weinig verkeer, over het algemeen vrij rustig.

Leave a Comment