Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Colmont , als je dit op zijn Frans uitspreekt krijg je een heel ander idee over dit dorp en daadwerkelijk als je deze route loopt en de mensen zouden je in het Frans begroeten zou je werkelijk denken dat je in Herve of de Blauwe Ardennen bent. Een route die verrast op allerlei manieren, Heuvelachtig en erg Panoramisch, daar moet je het klimwerk voor lief nemen.

 • Anny en Piet.

  9 Juli 2020.
  start voetbal terrein in Ubachsberg.een heel geweldige route ,met veel vergezichten,smalle paadjes,weilanden,toch flinke klimmen,niet veel verharde weg.de beschrijving van de route perfect.dank Jos en het team.

 • harry

  een mooie tocht met klimmen en dalen (zoals gewend in het heuvelland) met altijd weer enkele paadjes die je nog nooit gewandeld hebt…

 • Jan en Petra

  Weer een prachtige wandeling met mooie vergezichten. Limburg op zijn mooist.
  Zeker een aanrader.
  De vlaai bij Herberg ‘Bie de tantes’ in Eys maakte het plaatje compleet.
  Bedankt weer voor de duidelijke routebeschrijving op deze bijzondere plek in Limburg

Leave a Comment