Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag 11 april 2019 deze mooie wandeling gelopen. Een prachtig gebied met hele mooie waterplassen en vennen. De zand/klei groeve is indrukwekkend met een prachtige grote waterplas. Soms even klimmen, maar het uitzicht is dan ook schitterend. Op knooppunt 87 tussen de 2 waterplassen onderin de groeve wandeling Tegelen 776 opgepikt. Een stralende dag en een mooi gebied. Wat wil je nog meer?

 • Richard Aerts

  Mooie route, maar Bij punt 5 gaat het volgens mij mis. Ik ben me daar in ieder geval verlopen. Kon de “open ruimte” niet vinden.

 • Jacqueline en Twain

  Verrassend mooie route. Schijnbaar is de beschrijving aangepast want punt 5, zie vorige reactie, is probleemloos te lopen. De tekst “open ruimte” is niet meer in de beschrijving terug te vinden..

 • Astrid

  Een leuke wandeling met wat hoogte verschillen maar goed te doen. Bij de ingang van het kasteel lag een kruidentuin. Wanneer de poort open is mag je er een kijkje gaan nemen. Wij vonden het de moeite waard. Een tip: wandel deze route met een lange broek aan , vooral in de zomer, ivm brandnetels/bramen langs smalle paadjes.

Leave a Comment