823. Blitterswijck

Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Door de vele werkzaamheden nabij de Maas, was deze route niet meer actueel. Het startpunt Tante Jet is moeilijk bereikbaar, dus een alternatief startpunt bij de Kerk in de beschrijving opgenomen. Ook was het pad nabij knooppunt 66 geheel afgesloten. Toch doorgelopen en een alternatief beschreven. Een mooie wandeling met veel variatie, zoals lekker uitwaaien langs de Maas en een heerlijk stuk door het bos. Zodra de werkzaamheden voorbij zijn, zal de beschrijving wederom moeten worden aangepast.

 • Bart de Laat

  Erg leuke en gevarieerde wandeling die qua beschrijving wel toe is aan een update. Dit vooral vanwege de vele werkzaamheden die hebben plaatsgevonden langs de Maas. Zo liepen we bij punt 1 waar staat loop aan de kruising bij loods RD ons vast voor een hek en hebben met een omtrekkende beweging naar links en rechts onder de brug door de route weer opgepikt. Ook ontbreken er diverse bordjes onderweg.

 • Marian Budding

  Deze mooie afwisselende wandeling heb ik gelopen op 21 augustus “22 en was helemaal goed begaanbaar volgens de beschrijving. Jammer dat het een vreselijk droge periode was toen.
  In oktober wandel ik ‘m nog een keertje met een groep en hopelijk is het dan wat natter. Ik denk dat het dan nog mooier is.

Leave a Comment