Comments ( 2 )

  • Anna

    Ik heb deze ronde in jan 2022 gelopen. Het is een mooie ronde maar ik raad hem toch niet aan. Als startpunt staat de molen aangegeven, die is gesloten en de eigenaar is niet blij wanneer je je auto daar parkeert. Verder loop je een paar keer over privégebied (afgesloten poort, wij hebben toestemming gevraagd om er te lopen) en is de route vreselijk modderig als het niet toevallig gevroren heeft.

  • Mark

    Ik heb deze wandeling onlangs gedaan en heb een paar opmerkingen ingestuurd. De wandeling is zonder problemen te doen in 2024. Het is aan te raden om de wandeling in het weekend of op Duitse feestdagen te doen, want alleen dan kun je direct langs de molen lopen (en daar pauzeren).
    Er zijn twee pittige beklimmingen tijdens de wandeling. De langere loopt van Simonskall terug naar Vossenack en bestaat uit twee delen van ongeveer gelijke lengte met een vlak stuk ertussen. De fantastische uitzichten tijdens de wandeling zijn zeker de moeite waard.
    Het gras is op sommige plaatsen vrij hoog, dus een lange broek wordt aangeraden. Bij nat weer is een wandelstok handig voor de Kall Trail in punt 6.

Leave a Comment