Comments ( 2 )

  • Marja Berendsen

    Een prachtige wandeling, heel afwisselend door de velden, langs het bos en door de boomgaarden waar de koeien genieten van de valappels. Het mooiste stuk vonden wij het deel langs de oever van de Geul, sprookjesachtig met al die bloeiende springbalsemien.

  • Annemarie

    Lang gezocht en gevonden, een redelijk korte wandeling door het geuldal langs de geul zelf, gevarieerd, smalle paadjes, extraatjes zoals de volmolen, de vakwerkhuizen en de boomgaard, mooi uitzicht en lopen door weilanden met koeien. Deze wandeling had het allemaal, we hebben ervan genoten!
    Geparkeerd bij Herberg De Smidse in Terpoorten en via de volmolen naar punt 2 gelopen. Vanaf daar de route gevolgd, de bedoeling was tot aan punt 4 bij camping Rozenhof. De beschrijving was heel duidelijk tot aan de boomgaard bij Bellet. Daar liepen we verkeerd, maar toen kwamen we vlakbij restaurant Buitenlust uit wat een heel welkome break was. Vanaf daar doorgestoken naar de volmolen en naar het beginpunt. Al met al een kleine 6 km schat ik. Dank voor de route.

Leave a Comment