Comments ( 2 )

  • Peter

    Eind juni is niet zo’n geschikte tijd voor deze wandeling. Het pad langs de Aaldonksebeek is dan volledig overgroeid. Het gras komt tot ruim 1 a 1.3 m hoogte net als vele andere planten. Helaas ook volop brandnetels. Als het pad 100 m lang was dan was het even afzien en weer verder maar 2 km door de grasjungle was teveel voor ons. Daarom toch maar gekozen om af en toe over te schakelen naar goed begaanbare paden en wegen.

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1080 Plasmolen deze wandeling gelopen. In tegenstelling tot Peter, was het rond deze tijd goed te lopen. Alle paden langs de beek waren gemaaid en de beek zelf was opgeschoond. Het is flink struinen langs de waterkant. Zelfs nu nog een ooievaar gespot!! Het gebied rond het Genneperhuis is ook mooi en de terugwandeling langs de Maas gaat over een mooi pad met bordjes waarop de historie staat beschreven.

Leave a Comment