829. Wassenberg

Comments ( 4 )

 • Miel

  Gedeelte van deze wandeling vandaag gelopen samen met 830. Landhaus Bender is pas om 17.00 uur open. Op hetzelfde plein vind je Chocolatier Desiree en die is veel eerder open voor een goed kop koffie

 • jan

  1 nov 2021 route 829 wassenberg gelopen ,historie en natuur ,met prachtige herfstkleuren,gaan hiier hand over hand over, DE paden in bos na marienbruch, vanaf punt 2 ,soms moeilijk te vinden,waardoor ik , moest puzzelen,zelfs route ingekort tot WINGERTSMUHLE daarna weer feilloos tot einde,de natuur verrast altijd,dat bleek hier wel weer.overings bedankt, voor deze mooie dag.

 • Sjef Schmit

  In 2015 had ik deze wandeling al gelopen, maar ook deze wandeling moet dan weer gecontroleerd worden en aangevuld. Samen met wandeling 851 deze mooie omgeving van Wassenberg gelopen. De paadjes door de bossen zijn prachtig, zeker de hoge bomen. Even langs een Lourdes grot, en dan omhoog klimmen naar een groot kruis. Het is een aanrader, zeker als je in het begin door het stadje loopt.

 • Marcel Hendriks

  Na vele wandelingen deze gekozen in wassenberg, veel trappen en heuveltjes op. geweldige natuur in de herfst. wel moet ik opmerken dat de beschrijving na t gedeelte van de hertenwei in t 2e stuk zeer lastig te volgen en diverse keren verkeerd gelopen( doodlopen de tak) zou ik veranderen in doodlopend gedeelte van de beek. daarna de “greppel”die helemaal niet aanwezig was.
  we hebben zeker een prachtige dag gehad.

Leave a Comment