830. Wassenberg

Comments ( 4 )

 • Miel

  Vandaag deze wandeling gelopen, Restaurant Braukeler is pas open om 17.00 uur. Op hetzelfde plein vind je Chocolatier Desiree en die is al om veel eerder open voor een goed kop koffie

 • Astrid

  Leuke wandeling , waar je onderweg van alles tegen kwam om te eten (kersen, bramen, rode bessen en frambozen)

 • Mark

  Eine nette und abwechslungsreiche Wanderung in sehr flacher Landschaft.

  Aktueller Stand September 2021: Die komplette Route kann begangen werden. Abschnitt 4: Nach der Unterquerung der Brücke ist der Weg in beiden Richtungen mit Gittern “halb” gesperrt, aber problemlos begehbar (lange Hose empfohlen!). Ggf. kann man der B221 etwas weiter folgen und kommt dann wieder auf die Route (nächste Straße links und weiter bei “vlak voor de doorgaange weg (B221)”).

  Een mooie en afwisselende wandeling in een zeer vlak landschap.

  Huidige status september 2021: De gehele route is beloopbaar. Deel 4: Na onder de brug door te zijn gegaan, is het pad in beide richtingen “half” versperd met tralies, maar kan zonder problemen worden bewandeld (lange broek aanbevolen!). Indien nodig kunt u de B221 iets verder volgen en dan weer op de route komen (volgende straat links en vervolg op “vlak voor de doorgaange weg (B221)”).

 • Sjef Schmit

  Struinen langs de Ruhr (Roer) en de Wurm. Langs deze riviertjes lopen mooie wandel/fietspaden, maar ook veel graspaden. Vertrokken vanuit Effeld wandeling 556 en halverwege punt 2 en 3 deze wandeling gestart, die al direct langs de Roer gaat en de Wurm. Een fikse wandeling door het gras richting Wassenberg. Even op een terras wat bijtanken en dan weer terug richting Effeld.

Leave a Comment