Comments ( 3 )

  • Anke

    Vandaag deze prachtige wandeling gemaakt! Mooie afwisselende route met pittige klimmetjes en mooie uitzichten. Momenteel is echter het stuk vanaf punt 5 langs de geleenbeek zeer drassig en op sommige stukken moeilijker begaanbaar door bomen die over het paadje liggen.

  • Robert Blom

    Alweer 2 weken geleden deze wandeling gelopen en vertrokken bij de Biesenhof. De routebeschrijving rondom start/eindplaats bevat de nodige kleine foutjes. Punt 7 moet zijn Bij 3 (ongelijke) 4-sprongen en dan die 3e ga je R. Voor het bereiken van de voorrangsweg in Geleen staat ‘Aan de 3-sprong gaat u R.’. Dit is eveneens niet correct. Onder punt 1 Neem je het 2e brede voetpad R en loopt het Burgemeester Damenpark binnen (dus niet het 1e). Bij punt 5 gaat de route naar rechts over het soms moeilijk begaanbare pad, maar maak hier maar van altijd. Dit pas is echt alleen te lopen als je in goede conditie bent en af en toe over de omgevallen bomen kunt klimmen, want er ligt van alles over het pad en het is een grote klauterpartij. Niet aan te raden voor mensen die slecht of minder goed ter been zijn. Verder genoten van deze wandeling met veel natuur/water en groen onderweg.

  • Francien

    Mooie wandeling. Het vrijwel onbegaanbare pad (zie vorige reactie) is inmiddels uit de wandeling gehaald, tenminste wij zijn het niet tegengekomen. De andere genoemde punten leverde geen problemen op

Leave a Comment