838. Voerendaal

Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Dit weekend voor de ‘dubbel’ gekozen voor station Voerendaal als uitvalsbasis en na eerst wandeling 912 Heerlen te hebben gelopen en een ‘lunch’ op de parkeerplaats op pad voor deze vrij makkelijke wandeling. Vanaf de sponsor van de wandeling eerst een stuk door Voerendaal zelf met te beginnen bij de mooie (vis)vijvers die hier gelegen zijn. Door een gedeeltelijke nieuwbouw wijk en dan het bos in om vervolgens na het spoorviaduct een stuk onder langs de spoorlijn te wandelen alvorens je de Golfclub bereikt. Door een mooie laan met lindebomen en dan een lang recht fietspad naar Retersbeek. Langs de achtertuinen van de woningen alhier en dan via diverse veldwegen van enkele kilometers naar Weustenrade. Vervolgens nog langs Kasteel Rivieren (zeker een kijkje waard) en dan via weilanden, stapstenen en enkele bospaadjes weer terug naar hartje Voerendaal.
    Leuke wandeling met afwisselende omgevingen en beschrijving nog up to date.

Leave a Comment