846. Valkenburg

Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    In de late namiddag de auto geparkeerd op het parkeerdek van de Jan Linders en de wandeling vanuit hartje centrum Valkenburg gestart. Al vrij snel wandel je langs de Geul en gaat het richting Geulpark. De wandeling gaat via graspaden achter het koetshuis langs en vervolgens via diverse veldwegen klimmen tot boven de woonwijk Hekerbeek om vervolgens via deze zelfde woonwijk middels een voor mij onbekend paadje weer onderaan de Emmaberg te komen. De afdaling naar Valkenburg gaat via een mooi pad. Leuke/korte wandeling en route prima in orde.

  • Thijs

    Dit is een zeer aangename wandeling. Het is een combinatie van mooie plekjes binnen de bebouwde kom en stukjes natuur. Qua afstand is de route gemakkelijk, maar er zitten toch enkele pittige hellingen in. De route is goed beschreven.

Leave a Comment