Comments ( 3 )

  • Bart

    Mooie wandeling vandaag ondanks het weer. Maar niet aangebeld op 6, maar nu afsluiten bij Breust.

  • Jody

    Wat een prachtige wandeling. Ondanks de lengte is de wandeling niet te zwaar. Mooie uitzichten: afwisselend van bos, heuvelland, de Maas, meertjes en dorpjes. Ik raad hem zeker aan.

  • Hans Heidendal

    Deze week op n zomerse lentedag deze allerlangste wandeling van de wandelgids gelopen. Gestart vanuit Rijckholt (punt 7) had ik aanvankelijk wel n beetje schrik om er aan te beginnen: meer dan 25.000 metertjes! Maar de route bleek makkelijk en goed begaanbaar en, hoewel ik zelf ik toch meer gecharmeerd ben van geaccidenteerd en ruig terrein door bossen en bossages, konden de lange rechte stukken over het weidse plateau van Margraten mij ook wel bekoren. Een bijzonder moment was toen ik langs de Maas op gepaste afstand langs een groep tevreden Galloway runderen wandelde en in Eijsden een heel toevallige ontmoeting had met Jos, de drijvende kracht achter de wandelgids. Bedankt Jos en Jan (Nobbe) voor de mooie wandelingen.

Leave a Comment