Comments ( 6 )

 • Bart

  Mooie wandeling vandaag ondanks het weer. Maar niet aangebeld op 6, maar nu afsluiten bij Breust.

 • Jody

  Wat een prachtige wandeling. Ondanks de lengte is de wandeling niet te zwaar. Mooie uitzichten: afwisselend van bos, heuvelland, de Maas, meertjes en dorpjes. Ik raad hem zeker aan.

 • Hans Heidendal

  Deze week op n zomerse lentedag deze allerlangste wandeling van de wandelgids gelopen. Gestart vanuit Rijckholt (punt 7) had ik aanvankelijk wel n beetje schrik om er aan te beginnen: meer dan 25.000 metertjes! Maar de route bleek makkelijk en goed begaanbaar en, hoewel ik zelf ik toch meer gecharmeerd ben van geaccidenteerd en ruig terrein door bossen en bossages, konden de lange rechte stukken over het weidse plateau van Margraten mij ook wel bekoren. Een bijzonder moment was toen ik langs de Maas op gepaste afstand langs een groep tevreden Galloway runderen wandelde en in Eijsden een heel toevallige ontmoeting had met Jos, de drijvende kracht achter de wandelgids. Bedankt Jos en Jan (Nobbe) voor de mooie wandelingen.

 • Astrid

  Met meer dan 2000 km van deze site gewandeld te hebben, durfde we deze ..uitdaging .. wel aan. (9 September 2020) We vonden het goed te doen en hebben er zelfs nog 2 km aangeplakt. We zijn gestart bij punt 5. Waar je gemakkelijk de auto kon parkeren langs de weg. Prachtige wandeling! Er zaten heel mooie stukken bij …Oost-Maarland ,langs de maas , het schitterende Savelsbos(in april/ mei/ juni staat dit bos vol met Daslook), groeve Blankenberg…en de schitterende vergezichten. We hadden helaas geen tijd voor een kop koffie bij Jos , want we wilde snel weer verder om van al het moois te genieten.

 • Elly Reumkens

  Prachtige tocht, gelopen op 7 mei 2021. We hebben genoten van het jonge groen, de bloeiende bermen, de laatste bloesems van de fruitbomen. Heel mooi waren de de grote daslookvelden en de bosanemonen. En natuurlijk de vele mooie vergezichten tijdens de tocht. Onze GPS gaf geen 25, maar 27,9 km aan.

 • Mark

  Geweldige, lange tocht met veel afwisseling en enkele hoogtepunten (bijvoorbeeld langs de Maas of het uitzicht vanaf Wolfskop). Asfalt, veldwegen, bos, gras, de ondergrond verandert steeds weer. De tocht is lang, maar heeft weinig hoogtemeters. Ik herinner me slechts twee steile beklimmingen (Savelsbos en Wolfskop), maar die zijn goed te doen. Er zijn veel bankjes en ook veel restaurants langs de route.
  Het Trefpunt in Sint-Geertruid is gesloten (einde punt 3). Het gebouw staat te koop.

Leave a Comment