1007. Neerharen

Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Op een van de warmste dagen van dit jaar deze heerlijke schaduwrijke wandeling door bos en heide gelopen. Inderdaad een relaxe wandeling in deze mooie natuur/omgeving. Veel afwisseling en prachtige vergezichten. De afstand is pittig maar je krijgt er dan ook wel wat voor terug.

 • Ferre en Elly

  20 juli 2022
  Vandaag met 29 graden en heel zonnige dag deze schaduwrijke wandeling gedaan .
  Een mooi boswandeling door bos en heide , leuke dag gehad

 • Stefan en Ank

  Wij hebben deze wandeling inderdaad op een warme dag gedaan maar de schaduw viel ons tegen. Verder vonden we de eerste twee kilometer heel erg saai (tenzij je het leuk vindt villa’s en maneges te zien). En na 13 kilometer waren we ook wel klaar met de grindpaden. We houden van een goede boswandeling, maar dit was niet ons ding helaas.

Leave a Comment