1013. Bingelrade

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Een mooi wandeling met veel holle wegen en lekker uitwaaien over veldwegen. Het imposante gebouw/kloostercomplex Watersley staat statig op een heuvel en je loopt er mooi omheen. Daarna nog even langs een statieweg richting oostelijke kant van Sittard en een stukje Duitsland. Het laatste stuk is ook een leuk paadje. Het koffietuintje Bingelrade ziet er erg gezellig uit en het was mooi weer, dus open. De eigenaresse Chantal is erg belangstellend naar de wandeling en heel gastvrij.

  • Hetty Philippi

    Een prachtige wandeling en een leuk terrasje op het einde. Wel hadden we op 2 punten moeite met de aanwijzingen. De eerste was het einde van punt 1. De asfaltweg hebben we niet gezien en de grenspalen stonden 20 m naar rechts toen we al bij grenspaal 292 stonden. Geen idee wat we fout hebben gedaan. De tweede was bij Watersley halverwege punt 2 waar je bij de Y-splitsing links moet aanhouden. Kan het zijn dat dit rechts moet zijn? We zijn ‘verdwaald’ geraakt tussen allemaal mountainbike paadjes die allemaal stijl rechts omhoog liepen. Uiteindelijk wel gevonden waar we heen moesten en de rest van de wandeling liep vlekkeloos en was prachtig.

Leave a Comment