Comments ( 4 )

 • Astrid

  Geen spectaculaire wandeling maar ach we zijn er weer eens uit geweest. De buxusplantage en ook een paar aspergevelden zijn er niet meer maar toch is de route nog goed te volgen.

 • Louis en Annemarie

  Mooie relaxte wandeling met stoere stukjes over de bulten. Veel charmante smalle paadjes. We hebben ervan genoten!

 • Toos

  Een echte boswandeling waar je alleen het gefluit en gekwetter van de vogels hoort. Het stuk langs de mooie camping en door het open veld zorgt voor de nodige afwisseling, verder is het vooral door het bos. Heerlijk genoten van een deal bij de Belaeving, een echte aanrader!

 • Sjef Schmit

  Vandaag weer een rondje Helden. Begonnen met deze wandeling en in de middag nr. 436. Als je van leuke bospaadjes houdt en heel veel bossen dan is dit een ideale wandeling. Smalle paden die omhoog en omlaag gaan en een heerlijke stilte. Alleen de vogels zijn je vrienden. Ik ben al een paar keer in de Heldense bossen gaan lopen, maar het blijft steeds verrassend dat je elke keer weer nieuwe paden ontdekt. Op naar 436

Leave a Comment