1017. Berg en Terblijt

Comments ( 3 )

 • Lars

  Vandaag, samen met mijn dochter, deze mooie bosrijke route gelopen, heerlijk in dit warme weer 😉 Route is prima te volgen dankzij de duidelijke routebeschrijving. Het is een mooie afwisselende route, met onderweg veel te zien, heerlijk langs de Geul, door weilanden en langs/door het prachtige Château Sint-Gerlach, die zeker een foto-stop waard is.

  Het ‘avontuurlijk pad door een grubbe’ is moeilijk begaanbaar door de vele omgevallen bomen, het is ook niet een echt pad. Aan het einde moet je rechts een steile helling omhoog naar het bovenliggende bredere pad. Dit ‘avontuurlijk pad’ is zeker niet te doen voor mensen die moeilijk ter been zijn of voor gezinnen met buggies.

  Wandelen door natuurgebied Ingendael en Langen Akker is mooi, maar houd rekening met dichte begroeiing van distels en brandnetels in de zomer.

  Er zijn onderweg enkele leuke stops om even te pauzeren op een bankje (aan de Geul). Aan het einde van de wandeling kun je nog lekker een terrasje pakken bij de Geulhemermolen.

  Wij hebben genoten van deze wandeling en gaan op naar de volgende 👍

 • René Ploum

  Deze route is op enkele punten aan revisie toe. Zonder komoot waren we fout gelopen. Maar wel een mooie, pittige route!

 • Huub Beckers Maastricht

  Heerlijke omgeving, er zijn momenten dat je echt denkt dat je ver van huis bent. Sommige hellingen zijn iets meer uitdagend. Maar wat wil je nog meer in dit heuvelachtige gebied.
  Ondanks de voorafgaande reacties verloopt de route ( goed lezend ) perfect.

Leave a Comment