Comments ( 7 )

 • Edwin

  Mooie route ook ideaal bij warm en zonnig weer. Veel bospaden en dus schaduw
  .

 • Sjef Schmit

  Vanmorgen eerst deze wandeling gelopen en daarna doorgereden naar Liessel voor wandeling 1114. Deze wandeling gaat door veel bossen en leuke verrassende paadjes. Een mooi rustig gebied en de visvijver is een goed pauze moment. Daarna weer door de bossen naar een open stuk richting Groote Molenbeek. Daar kan het erg nat zijn maar met goede wandelschoenen is dat geen bezwaar. Een schitterende afwisselende wandeling.

 • Hans Kengen

  Vandaag deze route gelopen is erg mooi. Vanaf punt 6 was het erg nat. Het pad stond geregeld onder water. Uitgeweken naar de rand van het bos en over de slootkant en later door het weiland gelopen. Na de brug over de Molenbeek rechtsaf gegaan. Toen we een eind het pad langs de beek waren ingelopen zagen wij de oorzaak van de ondergelopen paden, een flinke beverdam in de Molenbeek. Het leuke bruggetje en zitbank hebben we niet gezien omdat het gebied onder water stond. We zijn door het weiland tussen A67 en Groote Molenbeek gelopen tot achter La Place.

 • Yvonne Swinkels

  Vandaag deze mooie route gelopen. Het stuk langs de Molenbeek was erg nat. Daardoor konden we de route niet helemaal volgen. We zijn door het er naast gelegen weiland gelopen om vervolgens aan de achterkant van La Place uit te komen.

  • Sjef Schmit

   De omschrijving van de wandeling is vorige week aangepast. Er is een alternatieve route beschreven om langs het natte gedeelte te lopen.

 • Sjef Schmit

  Vandaag samen met mijn zoon deze wandeling wederom gelopen. Een heerlijke wandeling door de vele bossen met mooie paadjes. Het gebied rondom de visvijvers is een leuke pauzeplek. Weer verder door de bossen richting Groote Molenbeek. Ook nu is de bever daar nog erg actief en staat het gebied grotendeels onder water. De alternatieve route is nog steeds nodig. Een mooie wandeling met prachtig weer.

 • Toos

  Een wandeling over kleine bospaadjes en over boswegen, onderweg passeer je een aantal zitbanken met mooie spreuken. Halverwege kom je bij prachtige vijvers. Daarna door naar de Grote Meulenbeek. Een prachtig gebied, wij konden de route wel volgen door manshoog gras en op een punt moesten we een sprong van ruim een halve meter over het water maken om verder te kunnen. Ondanks het struinen een hele mooie route!

Leave a Comment