Comments ( 2 )

  • Astrid

    Deze wandeling is heerlijk om even bij uit te waaien. Met fijne vergezichten en een apart stuk over de voormalige trambaan. Verderop kun je mooi zien waar de hop vandaan komt voor het Gulpener biertje. Op het eind is het heerlijk vertoeven tussen de hopranken op het mooie buitenterras van Gulpener Brouwlokaal.

  • Rob Wilders

    Het is een zeer afwisselende wandeling. Links en rechts van het pad in punt 3 zijn stroken met veldbloemen ingezaaid. Die waren nu over hun hoogtepunt maar in de zomer moet het een mooi gezicht zijn geweest. Het pad over het tracé van de voormalige trambaan geeft goed weer hoe een oerbos er uit zag. Het lijkt een beetje luguber de omgeving, maar het heeft wel wat. Later wandel je tussen de appelbomen door en iets later langs een hopboomgaard. Komende zaterdag wordt de hop geoogst.

Leave a Comment