1021. Zutendaal

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    21 maart 2019 begin van de lente en dat was direct te merken. Prachtig mooi helder weer en een dito wandeling. Wat een mooi gebied met mooie vergezichten, heel veel bos en heide. In dit grote gebied kom je op een doordeweekse dag bijna niemand tegen, zodat je rustig en heerlijk kunt genieten van alle pracht. Ook het hoogteverschil is leuk om te lopen en de waterplas is een oase van rust. Je loopt er langs en tussendoor naar de grote zwerfkeien. Uniek is ook wel de hoge zitbank. Een heerlijke zit met een mooie uitkijk.

  • Miranda Bastiaens

    Vanaf punt 4 deze route gestart met onze 2 honden, echter bij het klaphek om natuurgebied in te gaan al de wandeling (volgens de route) moeten afbreken. Honden zijn hier helaas VERBODEN! Ook niet aangelijnd toegestaan!

Leave a Comment