Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Op 4 april 2019 deze wandeling gelopen. Het gebied is mooi, met veel wijers (vennen) en vogels. Maar de verzorging van de bossen en paden is erbarmelijk slecht. Er liggen her en der veel omgevallen, afgebroken bomen in de bossen en soms ook over de paden. Dit maakt de wandeling er niet mooier op. Het zal nog wel enige tijd duren voordat het is opgeruimd.

  • Stevens

   Reactie op Sjef Schmit,

   Wij hebben deze schitterende route een paar maanden geleden gelopen toen nog niet de storm was geweest. Wij geven deze wandeling een vette 10! Wat een prachtige omgeving met veel water. De bomen zullen wel opgeruimd worden maar een beetje klauteren vinden wij niet erg. Wij gaan m nog eens lopen binnenkort.

 • Ann en Paule

  Vandaag deze makkelijke wandeling door het prachtige natuurgebied gelopen. Wat een goed uitgekiende route en prima beschrijving alweer.
  Punt 3. Bij: “ het pad loopt naar rechts “ staat een verscholen zitbank met prachtig uitzicht over een wijer. We konden oa de kleine zilverreiger observeren en genieten van de stilte.

  En … de brasserie was open !

 • Ann en Paule

  De mooie route voor een derde keer gelopen op deze heerlijke herfstdag. We genieten steeds weer van het mooie, stille gebied en zijn blij met de overwegend onverharde paden, waarlangs de routebeschrijving van Jos ons leidt. Een echte aanrader, deze 1022 in Zonhoven !

Leave a Comment