1025. Schwalmtal

Comments ( 5 )

 • Astrid

  13 maart 2019 .Ondanks regenachtig en stormachtig weer, deze wandeling gelopen. Doordat de laatste tijd veel geregend heeft, was het op sommige plaatsen drassig.
  Vooral op t einde vd wandeling, verrassende paadjes door Waldniel!
  Bij Café Ferne Welten , heerlijke zelfgemaakte taarten en nog leuke prijzen voor thee (€ 1.90 ) en koffie (€1,60)

 • John Melick

  Verrassend mooie wandeling door een zeer gevarieerd gebied ! Waldniel is een leuk historisch stadje met een héél grote kerk.

 • Bertie

  Gisteren de leuke wandeling gelopen op een zonnige dag met stevige bries. Café Ferne Welten is helaas niet meer. Wandeling afgerond met een koffie bij Alt Neel.

 • Rob Wilders

  Een afwisselende wandeling onder een lekker zonnetje en met een frisse wind gelopen. Hebben de auto geparkeerd op het parkeerterrein van de Edeka. Konden daar koffie drinken en iets heerlijks daarbij eten. In Waldniel goed de routebeschrijving lezen, dan kan het niet mis gaan.

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1047 deze wandeling ook gestart bij cafe Bolten (punt 4). Ook hier weer flink omhoog lopend en door de bossen over de snelweg richting Waldniel. Een leuk stadje met kleine smalle straatjes en markt. Dan over een drassig pad weer onder de autobaan door en door de bossen weer terug langs de Swalm richting cafe Bolten. Ik heb weer genoten vandaag!!

Leave a Comment