Comments ( 3 )

  • Robert Blom

    Hedenochtend na een paar fikse regenbuien vol vertrouwen op de buienradar van start voor deze leuke, maar toch wel pittige wandeling. Vanuit Houthem via enkele landweggetjes naar de Geulhemermolen en vervolgens bergop voor een geweldig mooi uitzicht op Geulhem en verre omstreken. Door het bos omhoog en weer afdalen om vervolgens na een lang bospad bij natuurgebied Ingendael te komen. Onderweg waren de hagelkanonnen al goed te horen, maar nog steeds was het stralend weer al hingen er boven Houthem wel dreigende wolken. Het laatste stuk over de vlonder gingen de hemelsluizen echter vol open en aangezien schuilen daar nergens tot de mogelijkheden behoort kwam ik een kilometer later kletsnat tot op de onderbroek, maar voldaan weer terug bij Sint Gerlach. Zoiets moet ook eens kunnen als je al maanden geluk hebt met het wandelen en bijbehorende weer.

  • Francois Diependaal

    Het genoemde witte huis (huisnummer 62) waar er rechts afgebogen mag worden in de routebeschrijving is grijs geverfd en dus niet meer wit.

  • Rian

    Leuke en afwisselende route om te lopen, ook voor kinderen. Er is ook van alles te zien op de route. Vooral de grotingangen en grotwoningen erg leuk om te zien. Wandeling was prima te lopen en hebben wij niet als pittig ervaren.

Leave a Comment