Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Na eerst Dilsen 952 gelopen te hebben, deze prachtige open wandeling langs de Maas en de vele plassen gelopen. Een schitterend mooi aangelegd recreatiepark Heertenlaak en ook nog een kleine stadswandeling door Maaseik. Ook hier is het genieten zeker in de zomer als de terrasjes op de Markt je uitnodigen om lekker even te genieten. Vandaag was het te koud, maar wel een heerlijke winterzon. En dan is het ook lekker wandelen.

 • Astrid

  Vooral na veel regen kun je deze wandeling goed lopen. Als je wilt kun je veel verharde paden nemen. Er staat dan wel 2x een pad onder water maar deze kun je goed omzeilen. Veel water, vergezichten en een leuk cafe op het eind. Wij hebben weer een gezellige middag erop zitten!

 • Wilma en Wil Lacroix

  Hallo,
  Mooie wandeling met veel variatie.

  MVG,

  Wil Lacroix

Leave a Comment