1033. Valkenburg

Comments ( 2 )

  • Jo Gerardu

    Dag, vandaag deze wandeling gemaakt. Inderdaad stijgen en dalen met mooie uitzichten.
    Helaas veel modder maar daar kunt u niets aan doen.
    1 Puntje Op pagina 4 bij de hoeve Euverem staat op pagina 4 eerste regel “met links een meidoornhaag en rechts een akker” . Dit is precies andersom, aan je linkerhand de akker en rechts dei meidoornhaag..

  • Robert Blom

    In navolging van gisteren vandaag al om 09:00 uur van start voor wederom een erg mooie/afwisselend, maar wel pittige wandeling. Beklimmingen van het Polferbos, de Schaelsberg en tot slot nog een 2-tal laatste klimmetjes in de finale. Erg mooi wandelweer, rustig onderweg en genoten van deze goed beschreven tocht. Met name het uitzicht boven op de Schaelsberg bij het beeld van de kluizenaar en de bankjes die hier zijn geplaatst is adembenemend.

Leave a Comment