Comments ( 3 )

  • Wim Lemmens

    Heel fraaie wandeling door en langs kleine gehuchten over leuke paadjes en smalle weggetjes.

  • Jesse

    Inderdaad, erg mooie route!

  • Robert Blom

    Parkeren bij de mooie H. Clemenskerk en via (mooie) oudste gedeelte van Hulsberg op pad naar Aalbeek via veldwegen en soms vrij modderige paden. Via mooi stuk door het bos en langs de Platsbeek in alle rust aangekomen in achtereenvolgens de pittoreske buurtschappen Helle, Brand en Terstraten. Voorbij de beltkorenmolen in Hunnecom door het bos naar Wijnandsrade. Hier even bezoek gebracht aan de binnenplaats van het kasteel en een kijkje genomen en kaarsje gaan branden in de mooie kerk. De finale gaat bergop achterlangs de prachtige weg met lindebomen en na een laatste stuk bos weer terug bij vertrek. Prima beschreven route en veel afwisseling onderweg.

Leave a Comment