Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Op zaterdag 27/06/2020 deze wandeling na een heerlijke lunch bij de sponsor ‘Echt Genieten’ gelopen als vervolg op wandeling 318 die ik in de ochtend heb gewandeld. Een erg afwisselende wandeling door diverse leuke buurtschappen behorend bij Echt, zoals Slek en Ophoven. Mooie/lange stukken door natuurgebied De Doort, langs beekjes, over graspaden en asfaltwegen. Het is onderweg wel af en toe flink dichtbegroeid en met een korte broek was het goed uitkijken, maar de paadjes door het bos en langs de vijvers, met name door het riet, was erg mooi. Net als de ochtendwandeling was ook dit erg leuk wandelen en ter afsluiting genieten van een paar prima Gin-Tonics die door het uiterst vriendelijke en correcte personeel bij de sponsor van de wandeling werden geserveerd. Let wel op je kunt hier uitsluitend met pin betalen, dus géén cash geld.

Leave a Comment