1041. Maasmechelen

Comments ( 7 )

 • Jan Meijer

  Route gelopen zondag 07-04; is zeer recent aangepast vanwege bouw van vakantie woningen. Noordelijk stuk langs het water is afgezet. Bij entree krijgt men kaart met nieuwe situatie. Groet, Jan

 • Sjef Schmit

  Vandaag 18 april 2019 op een schitterende zonnige dag deze even schitterende wandeling gelopen, Een bijzonder fraai gebied met vele mooie wandelpaden en een prachtige waterplas. Het is even een flinke klim naar de terrils, maar het uitzicht is bijzonder mooi. In verband met werkzaamheden is deze wandeling 1041 niet meer actueel. Bij de balie van Connecterra krijgt men een nieuwe plattegrond mee, waarin prachtige wandelingen staan aangegeven en deze zijn heel goed te volgen via de bekende paaltjes. Kijk ook even voor meer informatie op http://www.connecterra.be/wat-te-doen/de-wandelroutes/659

 • Mumu.larandonneuse

  Quelle belle découverte !
  Magnifique endroit.

 • Huub Beckers Maastricht

  Op 28 mei 2021 waren nog steeds diverse doorgangen en paden verlegd en of gesloten.
  Maar het blijft toch mooi wandelgebied.
  Het park is tegenwoordig gratis toegankelijk. op het infobord staan meerdere wandelingen die wel mogelijk zijn.
  Deze route van wandelgids is dan ook even tot en met oktober 2021 korter dan op het kaartje.

 • Annie en John

  De werkzaamheden op het vakantiepark zijn afgrond. De wandeling, met het prachtige uitzicht op de Tweeling Terril, kan weer probleemloos gelopen worden.

 • Rinus en Angelique

  Vorige week deze prachtige wandeling gelopen! Met inderdaad prachtige uitzichten vanaf de terrils; heel bijzonder. Helaas was restaurant de Karbonkel gesloten, maar in het shopping-center is horeca voldoende!

 • Astrid

  Terhill op , terhill af, terhill op ….wat een heerlijke wandeling!
  Terwijl we een mooi uitzicht hadden, boven op de 2 de terhill geluncht met zelf meegenomen eten/drinken. Mooie paadjes langs de Grote Plas. En een stuk verder nog de 3 de terhill….terhill op, terhill af….
  Wij hebben in iedergeval genoten.

Leave a Comment