Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Deze wandeling voor de 2e keer gelopen. Prachtig gebied, zeer afwisselend en mooie vennen. Dit is een aanrader voor iedereen zoveel variatie. Genieten van de natuur op elk jaargetijde. Er zijn op dit moment enkele werkzaamheden maar de beschrijving is nu voorlopig weer actueel. Over enkele maanden ga ik deze wandeling weer ’n keer lopen voor controle, want het blijft een zeldzaam mooi gebied en dus ook deze wandeling.

  • Sjaak Hendrix Horst

    Het is een mooie wandeling met zeer veel vennen en veel picknickplaatsen.
    Het adres klopt niet moet zijn Kuilvenweg 4 (staat nu 6).
    Met GPX gelopen, bij nr 2 loop je langs de afrastering, volgens GPX ga je scherp rechts en dan een stuk door het bos en kom je na het bos weer op de bosweg, dit klopt niet meer, de route loopt rechtdoor langs de afrastering.

Leave a Comment