Comments ( 2 )

 • Petra en Jan

  Vandaag, 12 augustus, deze prachtige wandeling gelopen. De heide stond volop in bloei, een bloeiende zee van paars op de velden en tegen de heuvels. Zeker na sommige pittige klimmetjes gaf het heel mooi uitzichten.
  Niet alle wegmarkeringen waren aanwezig maar de route was zo goed omschreven dat dit geen problemen gaf.
  Het mooie aan deze route is dat je bijna alleen maar op bospaadjes of veldwegen loopt.
  Een echte aanrader, zeker als de hei in bloei staat.

 • Hetty Philippi

  Deze prachtige route hebben wij gisteren 1-9-2019 gelopen. Het grootste deel althans. Mogelijk zijn we in het begin niet helemaal goed gelopen. Bij punt 2 vonden we geen gammele picknickbank. We hebben het de mensen die op de bank zaten nog gevraagd, maar hij zat heel goed. Vlak daarna komt de aanwijzing heksenmuts/pijl(bezem). Dit was voor ons niet duidelijk. Stond dat op een bordje of sloeg dat op de vorm van een boom? Daarna was de route makkelijk te volgen tot punt 7. De veldweg was een T-splitsing: links of rechts, maar niet rechtdoor. Dus vandaar hebben we met behulp van google maps verder gelopen.

Leave a Comment