1048. Nederweert

Comments ( 2 )

  • Angelique

    Leuke, relaxte wandeling in een niet zo’n druk gebied. Vooral het laatste gedeelte is prachtig!
    Bij punt 5 moet je bij de kruising bij afsluitboom en wkp 14 rechtdoor (61). Het paaltje van de wandelknooppunten staat er nog wel, maar er staan geen nummers op. Daarna het eerste bospaadje links, dit is 10 mtr. voor het wandelknooppuntenpaaltje; ook hier staat het paaltje er nog wel, maar staan er geen nummers op.
    Maar de route is wel zo overduidelijk, misschien zelfs soms te duidelijk, beschreven dat het bijna niet fout kan.

  • Margriet

    Vanmiddag genoten van deze wandeling. Er stonden erg veel auto’s op de P plaats bij Peerkesbosch. We dachten dat het wel “file” wandelen zou worden, maar niets was minder waar. Alleen op het laatste stukje was het drukker. Vandaag de eerste vliegenzwammen van dit jaar gespot! 🍄

Leave a Comment