Comments ( 2 )

  • KB

    Ik heb afgelopen zaterdag (4/09/2021) deze route gedaan. Ik vond het een vrij mooie route met nogal wat afwisseling en de terril was letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt. Het grootste minpunt vond ik enkele langere stukken verharde weg. Er was echter een probleem, in de routebeschrijving bij het einde van punt 6 en het begin van punt 7. Na het oversteken van de Bolland bij het 2de bruggetje en vervolgens linksaf te slaan, werd mijn weg versperd door een hek dat over het pad geplaatst was, met een bord “verboden doorgang” erop, zonder verdere uitleg. Ik weet dus niet of het tijdelijk is (bijvoorbeeld ten gevolge van de hoge waterstand in juli, waardoor de oever misschien beschadigd zou kunnen zijn), dan wel of het een actie van een grondeigenaar is (al dan niet illegaal het pad ingepalmd). Je stapt best verder door het weiland (ik weet niet of dat mag, maar het leek alsof anderen mij voorgegaan waren) (dus niet de brug over) tot bij het volgende bruggetje en daar moet je dan over of onder de prikkeldraad heen zien te geraken.

  • Piet van der Heijden

    Gelopen op 21 september 2023.
    Zeer mooie afwisselende wandeling. Vele leuke paadjes. Veel uitzicht. Leuk door de weilanden.
    Omdat het weer slechte werd de terril niet meer beklommen, maar we hadden toch ook al heel veel uitzichtspunten gehad.

Leave a Comment